Nyhedsbrev 15

Gentofte Sogns Grundejerforening.
Bliv TV-star. Se sidst i Nyhedsbrevet eller på vedhæftede.
Kommende arrangementer
Få styr på dit regnvand
Gentofte Kommune afholder inspirationsaften i samarbejde med Gentofte Sogns Grundejerforening
Torsdag den 15. november 2012 kl. 19.00 i Rådhushallen
Se vedhæftede program
Tilmelding er ikke nødvendig

------------------ o ------------------

Hvordan vælger jeg det rigtige boliglån?
Torsdag den 22. november kl. 18.30 afholder Gentofte Sogns Grundejerforening i samarbejde med Spar Nord Bank og Totalkredit en temaaften om lån i huset med efterfølgende buffet.

Sted: Gentofte Rådhus, kantinen

Emnerne er:
Hvordan sikrer jeg husets værdi
Hvad sker der med renten på kreditforeningslånet i fremtiden.
Skal jeg vælge fast eller variabel rente på kreditforeningslånet, og hvilken lånetype skal jeg vælge.
Kan det betale sig at låne til fx energiforbedring af huset.

Spar Nord Bank vil give deres bud på hvordan og hvorfor renten forventes at udvikle sig, samt give nogle konkrete råd med hensyn til valg af boliglån.

Totalkredit vil give et overblik over lånetyperne, og hvilke overvejelser du skal gøre dig, når du skal vælge.

Aftenen afsluttes med kantinens lækre buffet med en øl eller vand.
Tilmelding senest den 19. november til tilmeld@gsgnyt.dk

------------------ o ------------------

Fra Journalist Camilla Westersø Olsen, Danmarks Radio, TV, Magasinet Penge har vi fået følgende spændende opfordring til vore medlemmer:

Kunne du tænke dig at lave TV?
Pengemagasinet laver hver uge TV med familier, boligejere, lånere, forbrugere og alle mulige andre.

Kunne du/din familie/din arbejdsplads have lyst il at være med til at lave programmer der sætter fokus på din, min og vores fælles pengekasse – så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi er altid på jagt efter medvirkende – også selvom det ikke lige er her og nu. Det eneste vi kunne tænke os, er at vi må ringe til dig og høre om det passer at medvirke lige nu – og man kan selvfølgelig altid melde pas.

Kontakt os hvis du er nysgerrig, synes der er noget galt i Danmark – eller blot en venlig sjæl.

Vi er især på udkig efter:
Boligejere - sidder du og din familie i eget hus eller lejlighed laver vi ofte programmer som på en eller anden måde berører dig.
Familier – gerne på minimum 3 personer. Vi ser nogle gange på forsikrin-ger/pensioner/forbrug/husholdning på forskellig vis; og det er større jo flere man er.
Bilejere – har du investeret i en bil og bruger derfor penge på forsikring, benzin og andre af-gifter.
SMV’er – også kaldet små og mellemstore virksomheder der kender til afgifter, moms, dårlige betalere, iværksætteri, bogholderi – alle de udfordringer man støder på når man vil gå sine egne veje og knokle for det.

Find os på:
Facebook : https://www.facebook.com/#!/pages/Penge-Magasinet-DR/103327639732101?fref=ts
Mail: magasinetpenge@dr.dk
Mobil: 28939955 – Journalist Camilla Westersø Olsen, Magasinet Penge