Links

Her kan man se adresser og evt. links til offentlige og private institutioner og lign. der kan have interesse for grundejere i foreningens område.

Parcelhusejernes Landsforening
Parcelhusejernes Landsforening søger, som den eneste forening af sin art i Danmark, at varetage parcelhusejernes interesser.
Formand: Allan Malskær,
Hersegade 3B, 1, 4000 Roskilde.
Tlf.:46 35 23 04

Rådvadcentret:
Center for Bygningsbevaring tilbyder kurser og uvildig, teknisk rådgivning om vedligeholdelse og istandsættelse af ældre bygninger til private husejere. Center for Bygningsbevaring retter sig både mod fredede og bevaringsværdige bygninger samt mere almindelige by- og landhuse.

www.førstehjælp.nu om førstehjælp og krisehåndtering.

Køb af brandmateriel www.falckteknik.dk

Bolius
Bolius er et helejet Realdaniaselskab. Bolius blev grundlagt i 2002 med det klare formål at være et videncenter, som yder uvildig vidensformidling og professionel rådgivning til private med målet om at skabe øget livsværdi for de danske boligejere.

Forbrugetrådet
Forbrugerrådet har udarbejdet en standard aftale (Håndværkeraftaler) du kan bruge i forbindelse med at du får håndværkere i huset. Denne aftale skulle gerne sikre en bedre ovenensstemmelse mellem det aftalte og leverede. Her kan du også læse om klagenævn, hvis du er udefor at håndværkeren ikke lever op til forventningerne.

Lokalhistorisk forening
Gamle film fra Gentofte på Youtube.

Lokalhistorisk arkiv for Gentofte kommune

Sådan klager du over en håndværker

GreenMatch er en side med fokus på, at informere private omkring brugen af grønne energiløsninger, og hvorfor det kan være et godt valg, både besparelsesmæssigt men også miljømæssigt.

Dansk Ornitologisk Forening/Thomas Vikstrøm. Der findes speciel information om Gentofte sø, samt fugle- og plantelivet omkring den her. På denne side bliver der jævnligt indlagt nye artikler med oplysninger om det der sker sig ved søen lige nu.