Lokalt‎ > ‎

Gentofte Sø

Her vil vi samle information om Gentofte Sø.

Leje af både og brug af fisketegn

Grundejerforeningen har to både ved bådebroen, som medlemmerne kan låne.

Det foregår ved at du kommer forbi Flemming på Garderhøjfortet, og enten medbringer 50 kr. i kontanter, eller overfører pengene til GSG via mobilepay (49708) med teksten Båd, og viser kvitteringen.
Du kan enten prøve lykken eller kontakte Flemming i forvejen på 40 16 60 18 eller flemming@gsgnyt.dk for at sikre, at der er nogen hjemme.

Det praktiske:
  • For de 50 kr. får du en nøgle, som virker frem til 31/10 2018.
  • Den nøgle du køber virker i postkassen, som står ved huset over for bådebroen.
  • I postkassen ligger der en nøgle til lågen på selve bådebroen. (undskyld at billedet ligger ned, klik på det for at se i større format og den rigtige vej)
  • Når du har låst dig ind til bådene, skal du lægge bådebrosnøglen tilbage i postkassen.
  • GSG har to både med tilhørende årer.
  • Der står en boks med redningsveste til fri afbenyttelse.
  • Efterlad alting som du ønsker selv at finde det
  • Du må ikke gå i land andre steder end ved bådebroen.
  • Det er ikke tilladt at ro Sankt Hans aften af sikkerhedshensyn.
  • Man må ikke fiske fra bådene, med mindre man har fisketegn. Fisketegn kan også købes hos Flemming Torp.

• Det er muligt at sejle på søen fra d. 1. juni og frem til 31. oktober.

Nu prøver vi denne ordning, og ser om det fungerer. Oplever vi for store problemer, må vi lave det om efterhånden.
    Oplever du problemer med nøglen eller bådene, kan du kontakte Flemming (40 16 60 18/ flemming@gsgnyt.dk).
    Vi håber du får nogle hyggelige stunder med sejlads på søen.

Plan for pleje af holmene i Gentofte Sø

Gentofte kommune vil gennemføre pleje af holmene og kanalen i vestsiden af søen. Se i dokumentet nederst på denne side, for en detaljeret beskrivelse af hvad der skal ske.

Fugle observationer i Gentofte Sø og Brobæk Mose

DOF har udarbejdet en rapport for Gentofte Sø og Brobæk Mose over udviklingen i fuglebestanden. Rapporten kan læses her.

Udviklingsplan for Gentofte Sø og Brobæk Mose

GSG har modtaget et forslag til en ny udviklingsplan for Gentofte Sø og Brobæk Mose, som vi har til høring frem til d. 10. september 2012.

Læs planen her, og kom gerne med kommentarer.

15. nov. 2013 01.42
    15. nov. 2013 01.50