Bestyrelsesmedlem? Vi har plads og brug for flere

indsendt 19. feb. 2015 01.15 af Helle Harremoes

Er du et af vores nye bestyrelsesmedlemmer?

GSG – Grundejerforening for Gentofte og Vangede søger nye medlemmer til bestyrelsen.

Vi søger flere nye medlemmer:

·        Lyst til og flair for at styre og administrere projekter og drift i bestyrelsen, herunder administrativ udvikling. Din baggrund er sikkert assistent, PA, sekretær eller projektmedarbejder.

·        Interesse for og kompetencer inden for tekniske spørgsmål i relation til offentlige og private bygge- og anlægsprojekter. Din baggrund kan være Ingeniør, Bygningskonstruktør, Arkitekt el.

Bestyrelsen er i dag sammensat af medlemmer med forskellig baggrund, både personligt, fagligt og professionelt, og du kan derfor forvente en høj grad af varieret og kompetent sparring og samarbejde.

Vi har en uformel tone og arbejdsform, og vi arbejder med de sager og projekter, der interesserer os, og som vores medlemmer sætter på agendaen. I tillæg repræsenterer vi vores medlemmers interesser over for kommunen.

Vi holder bestyrelsesmøder 4 gange årligt, samt et årligt bestyrelses seminar, hvor strategi for det fremtidige arbejde og indsatsområder bearbejdes i dybden.

Endvidere holder vi 3-4 medlemsarrangementer årligt, generalforsamling og den store Sankt Hans fest ved Gentofte sø.

Hvis du har lyst til at blive en del af det spændende arbejde i GSGs bestyrelse, så henvend dig i dag eller efterfølgende til:

Birgit Lemvigh, tlf. 33 12 03 00 mail BML@lemvigh.dk

Morten Gjøl, tlf. 40 17 04 98 morten@mortengjoel.dk