Ro en tur på Gentofte Sø

indsendt 14. maj 2016 09.48 af Niels Ull Harremoës   [ opdateret 16. jun. 2016 00.26 af Helle Harremoes ]

Grundejerforeningen har to både ved bådebroen, som medlemmerne kan låne.

Det foregår ved at du kommer forbi Søgårdsvej 32, og enten medbringer 50 kr. i kontanter, eller overfører pengene til GSG via mobilepay (30482877) med teksten Båd, og viser mig kvitteringen.
Du kan enten prøve lykken, en dag du alligevel går tur om søen (huset ligger tæt på violstien) eller ringe i forvejen på 39401228 for at sikre, at jeg er hjemme.

Det praktiske:

• For de 50 kr. får du en nøgle, som virker frem til 30/9 2016.
  • Den nøgle du køber virker i postkassen, som står ved huset over for bådebroen.
  • I postkassen ligger der en nøgle til lågen på selve bådebroen. (undskyld at billedet ligger ned, klik på det for at se i større format og den rigtige vej)
  • Når du har låst dig ind til bådene, skal du lægge bådebrosnøglen tilbage i postkassen.
  • GSG har to både med tilhørende årer.
  • Der står en boks med redningsveste til fri afbenyttelse.
  • Efterlad alting som du ønsker selv at finde det
  • Du må ikke gå i land andre steder end ved bådebroen.
  • Det er ikke tillandt at ro Sankt Hans aften af sikkerhedshensyn.
Vi er, efter bladet var trykt,  blevet gjort opmærksom på at Gentofte Sø er et Natura2000 område, hvorfor det først er tilladt at sejle på søen fra d. 1. juni (nøglen til bådebroen vil derfor først blive lagt i postkassen pr. denne dato).

Nu prøver vi denne ordning, og ser om det fungerer. Oplever vi for store problemer, må vi lave det om efterhånden.
Oplever du problemer med nøglen eller bådene, kan du kontakte Flemming (
40 16 60 18/ flemming@gsgnyt.dk) eller Helle (39 40 12 28/ helle@gsgnyt.dk).

Vi håber du får nogle hyggelige stunder med sejlads på søen.